K o m u n i k a c i j e
PC home - osnovna strana
PC #42 - Januar 1999

Sezamova novogodišnja nagradna igra

   Treću godinu uspešnog rada i razvoja SezamPro proslavlja atraktivnom nagradnom igrom za svoje korisnike: najsrećniji će dobiti lepo zaokruženu Celeron 333 konfiguraciju, mobilni telefon sa pretplatom, DVD uređaj i druge vredne nagrade...

    U Sezamovoj novogodišnjoj nagradnoj igri automatski će učestovati svi korisnici koji, od 10. do 31. decembra, uplate Sezamove usluge (pretplatu ili neku od Extra kvota) u ukupnoj vrednosti od 400 dinara ili više. Većina korisnika će se verovatno opredeliti za uplatu SezamInternet pretplate za dva meseca: za 480 dinara dobijate dva sata punog pristupa Internetu, što je dovoljno čak i za veoma zahtevne Web surfere. Korisnici kojima je potrebno više od toga mogu se opredeliti za jednomesečnu SezamInternet pretplatu (240 dinara) i neku od Extra usluga: recimo, 10 SezamExtra sati pristupa, koje mogu koristiti kada im istekne osnovna kvota vremena (80 dinara) i 10 MB ExtraMail-a, mogućnost za korisnike koji primaju i šalju više od po 6+6 MB elektronske pošte u svet mesečno (80 dinara).

NAGRADE

1. Računar Celeron 333 sa 64 MB memorije, hard diskom od 5.1 GB, grafičkom karticom Intel 740 AGP 8 MB, CD čitačem 32X, zvučnom karticom, zvučnicima, modemom US Robotics 56K i 15" monitorom.

2. Mobilni telefon Nokia 5110 sa pre-paid karticom

3. DVD čitač Hitachi sa DVD filmom

4-6. Šestomesečna pretplata na časopis "PC"

7-10. Izdanje SezamFile Jesen '98

    Korisnici koji se prvenstveno interesuju za download shareware softvera i drugih materijala iz sveta mogu se opredeliti da svoju osnovnu kvotu dopune dodatnom količinom GetFileExtra megabajta. GetFile servis, naime, omogućava svakom SezamInternet pretplatniku da naručuje proizvoljne datoteke iz sveta, koje će biti prenesene u periodu slabijeg opterećenja Internet linka i koje će moći da preuzme sa Sezamovog diska, punom brzinom svog modema. Korišćenjem ovog servisa uštedećete mnogo Internet vremena i na najefikasniji način doći do potrebnih fajlova.

    Nagradna igra je otvorena i za korisnike koji su prvenstveno zainteresovani za pristup domaćim sadržajima i razmenu elekronske pošte za svetom: za 384 dinara dobićete šest meseci SezamClassic pretplate, koja omogućava pristup Sezamovom konferencijskom sistemu, Web prezentaciji, drugim prezentacijama na Sezamovom Web serveru, kao i mogućnost da svakog meseca razmenite 3+3 MB elektronske pošte sa svetom i naručite 20 MB datoteka sa Interneta - svakoga dana SezamuPro možete da pristupate po 120 minuta. Iznos od 400 dinara neophodan za učešće u nagradnoj igri dostići ćete ako uplatite još nekoliko megabajta ExtraMail-a ili neku drugu uslugu. Zanimljiva je i mogućnost uplate tromesečne SezamInternetStarter pretplate (3*120 dinara, uz popust od 15%), koja daje korisniku sve kvote SezamClassic pretplate, uz mogućnost da svakoga dana pristupa kompletnoj Internet mreži po 30 minuta.

Nokia
Nokia 5110

    Propozicijama nagradne igre predviđene su i neke dodatne pogodnosti: imena korisnika koji u decembru uplate za usluge SezamaPro 800 dinara ili više naći će se "u bubnju" po dva puta, čime se povećavaju izgledi za neku od nagrada. Zanimljiva mogućnost za ulazak u ovu kategoriju je uplata četvoromesečne SezamInternet pretplate, kojom stičete pravo i na popust od 15% - dakle, ukupno 816 dinara. Najzad, ako ste pretplatnik SezamaPro i dovedete novog korisnika koji uplati usluge u vrednosti od 400 dinara ili više, u bubnju se neće naći samo njegovo, već i vaše ime. Tako stičete (ili povećavate) šanse za neku od nagrada.

    Javno izvlačenje nagrada biće održano u utorak, 5. januara u SezamCafe-u - za više informacija pogledajte www.sezampro.yu. Srećno!


    PC home - osnovna strana Novi broj|Arhiva|Pretrazivanje svih brojeva|O nama
Pretplatite se na PC|Postanite saradnik casopisa PC|Pitanja i komentari u vezi casopisa